“Don’t be afraid. Be focused. Be determined. Be hopeful. Be empowered.”

Acesta este motto-ul sub care am început povestea mea cu Selected Bags în 2013, motto care rămâne valabil și acum, după 7 ani petrecuți  în minunata lume Selected Bags.

Bună tuturor. Numele meu este Hajnal Antal şi mi-am înfiinţat societatea, Selected Bags, în 2013 cu scopul de a crea accesorii prietenoase cu mediul pentru a promova conştientizarea şi protecţia mediului. Am ales hârtia reciclabilă ca materie primă pentru genţile mele de calitate, create manual, hârtie care devine durabilă şi rezistentă la apă prin metode speciale. Oricine cumpără un produs Selected Bags cumpără o geantă unică cu strălucire, culori vii şi modele variate, care cu siguranţă vă va transforma în centrul atenţiei, cu fiecare ocazie. În ultima mea colecţie, combin hârtia şi pielea într-un mod unic, oferind genţilor mele personalizate o formă nouă comparativ cu colecţia anterioară şi, ca atare, îmi duc stilul individual la un nou nivel, “îmbinând” materiale diferite.

Sunt responsabilă.  Misiunea şi filosofia mea sunt să fac legătura dintre formă, funcţie, oameni şi mediu. În ciuda revoluţiei electronice în continuă dezvoltare, cererea de produse de hârtie încă este în creştere. Odată cu această cerere apar multe deşeuri şi avem un univers care poate transforma gunoiul într-o comoară de o mie de feluri.

Vă invit să călătoriţi cu mine şi să creştem împreună. Veniţi cu mine şi exploraţi minunata lume Selected Bags. Descoperiţi produsele noastre create cu dragoste, uşor nebuneşti dar unice, care vă vor garanta un efect “wow”. Întoarceţi capetele, fiţi oprită pe stradă – geanta pe care o aveţi spune multe despre dumneavoastră! Genţile noastre vor face oamenii să vorbească şi nu le veţi vedea niciodată la altcineva. De ce? Pentru că puteţi personaliza aceste accesorii premium, de designer, pentru a avea EXACT geanta pentru dumneavoastră!

Dacă gândiţi la fel ca nou, atunci sunteţi exact unde ar trebui să fiţi. Acum avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să aducem aceste modele la viaţă. Cu ajutorul dumneavoastră putem face ca acest look interesant să fie accesibil în lume prin accesorii unice şi excepţional de bine realizate. Haideţi cu mine să explorați minunata lume Selected Bags.