Selected Bags este prezentă pe piață de mai bine de 10 ani. Compania s-a născut din dragostea pentru genți și portofele. Marca Selected Bags este o linie de modă conştientă social şi ecologic, creată în Transilvania, România – dar cu o dorinţă de a avea un impact asupra lumii. Obiectivul nostru este să îmbinăm moda cu conştientizarea mediului. Selected Bags nu este doar o marcă, este un mesaj care vă îndeamnă să îndrăzniți să fiţi unice şi să atrageţi atenţia asupra conştientizării problemelor de mediu.
Suntem pasionaţi să combinăm culoarea cu o atingere a pielii, pentru a crea un concept sustenabil, contemporan şi revoluţionar şi modele care sunt unice, elegante, speciale, şic şi luxoase. Să transformăm deşeurile în frumuseţe, aceasta este misiunea noastră şi cea mai mare provocare este să creăm o linie unică de genţi care pătrund puternic în lumea modei, aducând inovaţie cu o atingere prietenoasă cu mediu, dar întotdeauna cu gândul la modă.
Aceste genţi sunt pentru cele care au curajul de a purta ceva neobişnuit, unic şi totodată şic. Exact ceea ce ne place: modele extreme combinate cu stil. Sperăm să inspirăm oamenii să devină “Selected” pentru a putea trăi pe o planetă mai sănătoasă, mai bună şi mai paşnică.

Bună tuturor. Numele meu este Hajnal Antal şi mi-am înfiinţat societatea, Selected Bags, în 2013 cu scopul de a crea accesorii prietenoase cu mediul pentru a promova conştientizarea şi protecţia mediului. Am ales hârtia reciclabilă ca materie primă pentru genţile mele de calitate, create manual, hârtie care devine durabilă şi rezistentă la apă prin metode speciale. Oricine cumpără un produs Selected Bags cumpără o geantă unică cu strălucire, culori vii şi modele variate, care cu siguranţă vă va transforma în centrul atenţiei, cu fiecare ocazie. În ultima mea colecţie, combin hârtia şi pielea într-un mod unic, oferind genţilor mele personalizate o formă nouă comparativ cu colecţia anterioară şi, ca atare, îmi duc stilul individual la un nou nivel, “îmbinând” materiale diferite.

Sunt responsabilă. Misiunea şi filosofia mea sunt să fac legătura dintre formă, funcţie, oameni şi mediu. În ciuda revoluţiei electronice în continuă dezvoltare, cererea de produse de hârtie încă este în creştere. Odată cu această cerere apar multe deşeuri şi avem un univers care poate transforma gunoiul într-o comoară de o mie de feluri.

Vă invit să călătoriţi cu mine şi să creştem împreună. Veniţi cu mine şi exploraţi minunata lume Selected Bags. Descoperiţi produsele noastre create cu dragoste, uşor nebuneşti dar unice, care vă vor garanta un efect “wow”. Întoarceţi capetele, fiţi oprită pe stradă – geanta pe care o aveţi spune multe despre dumneavoastră! Genţile noastre vor face oamenii să vorbească şi nu le veţi vedea niciodată la altcineva. De ce? Pentru că puteţi personaliza aceste accesorii premium, de designer, pentru a avea EXACT geanta pentru dumneavoastră!

Dacă gândiţi la fel ca noi, atunci sunteţi exact unde ar trebui să fiţi. Acum avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să aducem aceste modele la viaţă. Cu ajutorul dumneavoastră putem face ca acest look interesant să fie accesibil în lume prin accesorii unice şi excepţional de bine realizate. Haideţi cu mine să explorați minunata lume Selected Bags.

Pasiunea pentru genți este una dintre cele mai puternice manifestări ale iubirii pentru modă și accesorii, iar brandul Selected Bags a câștigat încrederea femeilor moderne și conștiente prin oferirea de produse unice și excepționale.
Selected Bags se remarcă prin creația unor genți cu design sofisticat și atent lucrate, care exprimă rafinamentul și personalitatea femeii contemporane. Fiecare geantă este o piesă unică, realizată cu atenție la detalii, ceea ce o transformă într-un adevărat statement fashion.
Inovația este la baza fiecărui produs Selected Bags, iar femeile care optează pentru aceste genți se bucură de accesorii de calitate superioară, confecționate din materiale eco-friendly și sustenabile. Astfel, brandul își asumă responsabilitatea de a contribui la moda etică și conștientă de impactul asupra mediului.

Fie că vorbim despre eleganța unei genți de birou, practicitatea unei genți de zi sau strălucirea unei genți de seară, Selected Bags a reușit să creeze un portofoliu diversificat, potrivit oricărei ocazii și gusturi. Femeile moderne și conștiente apreciază autenticitatea și exclusivitatea acestor produse, ceea ce le face să se simtă speciale și încrezătoare în fiecare moment al zilei.
În concluzie, pasiunea pentru genți se întălnește perfect cu brandul Selected Bags, care oferă femeilor moderne și conștiente o gamă variată de produse unice, de calitate superioară și responsabile din punct de vedere ecologic. O geantă Selected Bags nu este doar un accesoriu, ci o expresie autentică a stilului și conștiinței fashion a femeii moderne.